Сергій Пучков: «З сімферопольцями ми вигравали Кубок, тепер постараємося вийти в Першу лігу»

Новий головний тренер “Таврії” Сергій Пучков прокоментував meta-ratings.com.ua своє призначення на нову посаду та розповів про завдання команди на новий сезон.

“Довго над пропозицією не думав. Мене запросили на співбесіду в Херсон виконавчий директор федерації футболу Херсона Олексій Кручер і президент “Таврії” Едуард Ріпелевскій. Ми обговорили завдання, фронт роботи і вдарили по руках.

Керівники “Таврії” сказали, що пам’ятають мою роботу в сімферопольській “Таврії”, в “Севастополі”, тому розраховують, що я зможуть вирішити поставлену перед клубом завдання – вийти в Першу лігу. Видно, що клуб налаштований серйозно, у президента немає слова “ні”, він цілком зацікавлений у розвитку та успіху команди, щоб створити “Таврії” необхідні умови.

Звичайно, буде важко, роботи попереду багато. Паралельно будемо ставити завдання підтягувати місцеву молодь, щоб давати стимул хлопцям для зростання, щоб потрапити в “Таврію”. Дуже приємно, що у “Таврії” залишилася назва клубу, з яким я працював. В цьому плані приємні асоціації. З сімферопольцями ми вигравали Кубок, тепер постараємося вийти в Першу лігу.

Після відпустки ми збираємося 20 червня. Команда пройде медогляд і розпочнемо працювати”, – сказав Пучков.

tavriya.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *