Прикра нічия Таврії

Сімферопольці дуже потребували трьох очок, адже, якщо не рахувати успіх у грі з аутсайдером Реал Фармою, Таврія не вигравала у п’яти останніх матчах. В суперниках південців була Вікторія з Миколаївки, яка після зміни тренера ще не знала очкових втрат (хоча й зіграти встигла з тією ж Реал Фармою). Зрозуміло, що команда Анатолія Безсмертного бажала продовжити переможну ходу і на Херсонщині.

У першому таймі команди продемонстрували непоганий темп. Але роботи у воротарів було небагато. Основні події відбувалися між карними майданчиками команд. Все, що можна було б відзначити, так це слабкий удар Кузьміна справа, який став легкою здобиччю для голкіпера Таврії і постріл Кривича з 18 метрів – м’яч пролетів поруч зі стійкою.

І коли здавалося, що перша половина гри так і закінчиться без голів, господарі поля відкрили рахунок. А допоміг їм в цьому півзахисник гостей Бровченко. Юрій невдало обробив м’яч неподалік власного карного майданчику, дозволивши Бойку перехопити м’яч і вибігти на ворота. Бровченку нічого не залишалося, як порушити правила на нападнику Таврії. Сам постраждалий і реалізував пенальті: Олексій Бойко пробив у кут майже без розбігу – 1:0.

Вікторії треба було відіграватися і з початком другої половини матчу вона йшла вперед великими силами. Відверто небезпечних моментів гості не мали, а ось Таврія кілька разів мала шанс піймати суперника на контратаці – не вдалося.

А на 78 хвилині представник Сумщини залишився у меншості. Касьянов у центрі полі вирішив стрибком прямою ногою відібрати м’яч у Кривича. Зі сторони епізод виглядав дуже грубо, тому Галіцин справедливо одразу вилучив гравця Вікторії.

Здавалося б, тепер для Таврії буде не складно втримати переможний рахунок. Але гості билися за результат до фінального свистку і були винагороджені за це. Вікторія заробила кутовий, Гранкін навісив в район дальньої стійці і Ігор Чередниченко ударом головою відправив м’яч у кут – 1:1.

Нічия дозволила миколаївцям залишитись на 8 місці, хоча завтра їх теоретично можуть обійти Яруд і ФК Тростянець. Таврії знову не вдалося перемогти, сімферопольці і надалі за межами десятки.

  • Man of the match – Ігор Чередниченко (Вікторія)

У минулому Чередниченко провів чимало матчів за Полісся, нині ж грає за Вікторію, допомагаючи команді освоїтися серед професіоналів. Враховуючи, що гол захисника врятував команду від поразку, відзначаємо саме Чередниченка.

Таврія (Сімферополь) – Вікторія (Миколаївка) – 1:1 (1:0)
Голи: Бойко, 45 (пен.) – Чередниченко, 89.

Вилучення: Касьянов, 78.

16:00; 01.10.2021. Мар’янівка. Стадіон Мар’янівський
Суддя: Роман Галіцин (Київ)

sportarena.com

Фото ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *