Таврія з мінімальним рахунком переграла Яруд

Наприкінці першого кола чемпіонату обидві команди опинилися у такому положенні, коли наздогнати групу лідерів буде досить важко, адже відставання вже зараз становить близько 10 очок, а падіння у підвал турнірної таблиці теж не загрожує, тому що аутсайдери групи майже не збирають очки. Тому наразі Таврія і Яруд мали вирішувати локальні завдання. Наприклад у разі перемоги сімферопольці обганяли маріупольців у турнірній таблиці.

Матч розпочався з… призначення пенальті у ворота гостей. Таврія розігрувала стандарт у центрі поля, Кривич зробив навіс до карного майданчику, після цього м’яч відскочив до Богданова і Максим завдав потужного удару. Швидше за все м’яч летів у створ воріт, але по дорозі зачепив руку Запорощенка. Арбітр матчу це побачив і вказав на позначку. Капітан сімферопольців Олексій Бойко виграв дуель у Павла Кравцова – 1:0.

В ту мить напевно мало хто наважився б сказати, що цей гол вирішить долю матчу. Але саме так і сталося. Ні один з численних стандартів, ні одна з численних атак з обох сторін не призвели до ще одного взяття воріт. А ось чого було багато у грі, так це жорстких порушень правил. Найбільше з усіх діставалося капітану Таврії Олексію Бойко. Одного разу Дмитро Авдєєв взагалі його грубо виштовхнув за межи поля – між гравцями ледь не почалася бійка. В іншому епізоді травму голови отримав Дмитро Клочко, але на щастя все обійшлося.

Наприкінці матчу градус гри настільки зашкалював, що гравці обох команд все ж не відмовили собі трохи поштовхати один одного. Але на підсумковий результат ці події ніяк не вплинули. Таврія на чолі з Юрієм Чумаком продовжує збирати очки і тепер у турнірній таблиці вже вище Яруда – на 10 сходинці.

Man of the match – Олексій Бойко (Таврія)

Вкотре відзначаємо справжні лідерські якості у капітана Таврії. І справа не тільки в тому, що Бойко забив переможний м’яч з пенальті. Олексій протягом усієї гри був постійно в центрі подій і не втомлювався вести свою команду до перемоги.

Таврія (Сімферополь) – Яруд (Маріуполь) – 1:0 (1:0)
Гол: Бойко, 6-пен.

15:00; 23.10.2021. Мар’янівка. Стадіон Мар’янівський
Суддя: Андрій Воєвода (Дніпро)

sportarena.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *