День 2. (+ФОТО та Інтерв’ю): Відкритий Кубок Асоціації футболу АР Крим та м. Севастополя 2021 року

3 березня 2021 року, на спортивно–футбольному полі «Дніпро» спортивного комплексу стадіону «Енергія», відбулись матчі другого туру V традиційного турніру «Відкритий Кубок Асоціації футболу АР Крим та м. Севастополя»

Першими на поле вийшли «Енергія» Нова Каховка та «ДЮСШ «Херсон».

Енергія з перших хвилин заволоділа ініціативою. Гра переважно проходила на половині суперника.

Розуміючи, що грати доведеться з досвідченим суперником, представником Другої ліги України, Сергій Шевченко обрав тактику гри від захисту з грою на контратаках. Треба віддати належне гравцям ДЮСШ Херсон, які не зважаючи на свій вік оборонялися дуже добре, інколи граючи на рівних з професійними гравцями. Але витримати такий натиск було дуже складно. Вже на 10 хвилині Сергій Дворних майже впритул розстріляв голкіпера.  Нічийний рахунок тримався до 27 хвилини, коли на добивання підоспів Дмитро Мамич, який і відкрив рахунок. Наприкінці тайму здалеку потужним ударом подвоїв рахунок В’ячеслав Студенко, який ще міг відзначитись дублем на останній хвилині.

У другому таймі мало що змінилося. Енергія продовжувала грати першим номером. Гравці ДЮСШ Херсон сподівалися забити гол престижу, але впоратися з захистом новокаховчан було дуже не просто. Енергетики у другому таймі відзначились ще двічі, обидва рази забивав Студенко, другий раз з пенальті.

Післяматчевий коментар головного тренера ДЮСШ “Херсон” Сергія Шевченко
Едуард Хавров – головний тренер “Енергії”. Інтерв’ю після матчу з ДЮСШ “Херсон”

3 березня 2021 року

12:00 «Енергія» Нова Каховка – «ДЮСШ «Херсон» 4:0 (2:0)

Голи: Мамич (27), Студенко (43, 58, пен. 77)

Головний арбітр – Віталій Гонта, асистенти головного арбітра – Віктор Курах, Владислав Онищенко

«Енергія» Нова Каховка: Дворник, Мамич, Біжко (87) – Акімов, Нестерук, Жавко (68) – Мохначук, Гавриленко (63) – Андрощук, Бінєвский, Россохатий (58) – Хименюк, Вакулінський, Бондаренко (78) – Швед, Студенко.

Головний тренер – Едуард Хавров

«ДЮСШ «Херсон»: Жемчужний (87) – Качан, Великоіванченко (46) – Азіз, Асташов, Селін, Безкровний (25) – Голубенко, Єгоров, Богомол (72) – Мхеян, Кудряшов (50) – Дуб, Собко (87) – Миронов, Ширяєвський (46) – Береснєв, Яценко (75) – Титинюк.

Головний тренер – Сергій Шевченко

Більше фото ТУТ

У другому матчі зустрічалися лідери турнірної таблиці після першого туру «Таврія» Сімферополь та «СК «Каховка».

Таврія з перших хвилин пішла в атаку, вже на 6-й хвилині відзначився Анатолій Масалов. Каховчанам довелося добре попрацювати у захисті. Частими та небезпечними були виконання стандартів від сімферопольського клубу. Наприкінці тайму СК «Каховка» вдало пішов у атаку, дуже небезпечно пробив Юрій Комягін, була ще одна можливість зрівняти після виконання кутового, але трохи не вистачило влучності. На що Таврія дуже швидко відповіла, і знову відзначився Масалов 2-0.

У другому таймі Таврія продовжувала пресингувати, на 50 хвилині забиває Фаюк. СК «Каховка» почав грати у більш відкритий футбол, намагаючись забити. Але на кінцівку матчу сил вже не вистачило, на 86 хвилині відзначився Доля, ще через хвилину забиває свій другий гол Фаюк. Матч завершився з рахунком 5-0 на користь Таврії.

Дмитро Кузнєцов – головний тренер СК “Каховка”. Про матч з “Таврією”
Інтерв’ю після матчу з СК Каховка” головного тренера “Таврії” Сімферополь Олега Федорчука

15:00 «Таврія» Сімферополь – «СК «Каховка» 5:0 (2:0)

Голи: Масалов (6, 41), Фаюк (50, 87), Доля (86)

Головний арбітр –  Михайло Карпюк, асистенти головного арбітра – Віктор Курах, Владислав Онищенко

«Таврія» Сімферополь: Онопко, Заїка, Чмеленко, Гура (46) – Захарченко, Чеботаєв, Тетеренко, Білоконь (46) – Фаюк, Масалов (46) – Доля, Окатий (46) – Яцик, Богданов (46) – Барладим, Бойко (65) – Бочак.

Головний Тренер – Олег Федорчук.

«СК «Каховка»:  Муравйов, Комягін (62) – Турка, Масюткін (69) – Лимаренко, Кисельов, Остапенко, Тимофіїв (74) – Василенко, Вітенко (54) – Севастьянов, Кондратюк, Босий, Кузнєцов (46) – Дрьомін.

Головний тренер – Дмитро Кузнєцов

Більше фото ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *